Wednesday, December 21, 2011

Hello, everybody !

Pagaliau aš ir vėl čia!
Taip, taip, atsiprašau, kad nerašiau vakar. Nors, nieko per daug ir nenuveikiau. Skridau dviem lėktuvais, važiavau ilgai autobusu, ir dviem traukiniais. Bet atvykau į Lietuvą. Tiesą sakant, jau sėdėdama traukinyje iš Vilniaus, norėjau namo. Viskas taip pilka, nesijaučia nei kalėdų, nei žiemos. Na, bet svarbiausia pamačiau draugus, kurių buvau taip pasiilgus.
Šiandien buvo pirma normali diena čia. Ilgą laiką dienos praleidau su tobulybe: Urte. Kaip visada, neapsiėjome be juoko iki ašarų ir pilvo skausmų, ir šiaip.....su ja nebūna blogai. Kitą dienos pusę praleidau su Gabija, taip pat žinoma neliūdėjom, bei tikrai smagiai leidom laiką.
Rytojaus planai: Kaunas, stomotologai, ir akropolis su pussesere. Man dar trūksta miego iš kelionės, o jau ir dabar ne anksti, taip kad labanakt. 

Endeli eg e her!
Eg har ikkje skrev i går, fordig eg var trøt. Tur i Litauen var lang og lit travelt, men de gjikk bra. :) De e ikkje snø.... Men endeli eg har sett mine vennine!
I dag eg var med snuppa, hun haiter Urte. Vi lo så mykje, og de var morosomt! Etter på, eg var  med Gabija og vi har også fint tid saman.
I måra eg skal reise i stor byen, og skal gå kjøp julegåve med søskebarn. Eg er trøtt no, så eg skal gå å sove. Godnatt. 

















3 comments:

  1. Labas, Airinga. Norejau paklausti kokios veisles yra tavo suo ? :D Zinau, kad kvailas klausimas, taciau tikiuos gauti atsakyma :DD

    ReplyDelete
  2. Labas ! Cvergšnauceris. :D Fainuoliai jie :)

    ReplyDelete