Saturday, November 19, 2011

Forever young i wanna be

Iš to nuobodumo besėdėdama ir bežiūrėdama į kalėdinį desktop'ą sugalvojau, kad reikia peržiūrėt nuotraukų diskus, kuriuos atsigabenau iš Lietuvos. Radau tikrai gan senų ir visiškai į mane nepanašių nuotraukų. 
Panėrus į senus prisiminimus per daug užsisvajojau... Bet vis dėl to kaip gera būti vaiku, ir neskubėt užaugt. Šis laikotarpis trunka neilgai, bet turbūt labiausiai įsimintinas ir labiausiai nutrūkęs nuo tos pačios rutinos bei rūpesčių. Kol kas paauglystė taip pat nekelia per daug rūpesčių, bet pradeda uždavinėti ką veiksiu toliau? kaip gausiu pinigų be mamos kišenės? Ir panašių galvos skausmą įvarančių klausimų. Nenoriu užaugt. FOREVER YOUNG, I WANNA BE.

Today was so boring just sit ,watch in my computer desktop and listen music, so I remembered that i have cd with photo from Lithuania. I founded much funny and old pictures.
I think, that it's so good time, when you'r small kid.. You don't care about anything, you just live, just have fun. Now i'm teenager, and it's not so much problems to me, but sometimes i thinking about future questions.  I don't want grow up. FOREVER YOUNG, I WANNA BE.





No comments:

Post a Comment