Wednesday, November 9, 2011

Where I want to travel

Dievinu keliaut. Jei galėčiau, turbūt visą savo gyvenimą galėčiau tik keliaut. Pati esu aplankius ne per daugiausiai šalių, bet apsilankymai jose paliko be galo daug įspūdžių, bei kelionėse praleidau vienas iš savo geriausių parų. Neatsisakyčiau kelionės nei į vieną šalį, nes kiekvieną ją smagu pažint iš arčiau, pamatyt kultūras, pasilinksmint bei apžiūrėt ankščiau nematėtų įvairių dalykėlių. Dideliam mieste smagu susipažint su kuo nors, tiesiog stebėt žmones, o dar kitam mieste įdomu tiesiog įsiklausyt į tylą... Kiek daug pasaulyje neišnaršytų gražių ir įdomių vietų, kiek daug skirtingų žmonių, bei kalbų... Kaip ir minėjau, neatsisakyčiau aplankyt nei vienos šalies,bet apačioje mano pagrindinių miestų, kurie jau tapę mano svajonėm sarašas.

1.NEW YORK. Pirmoj vietoj neabejotinai Niujorkas. Dėl to, nes aš myliu miestą, parduotuves, kai tiek daug skirtingų ir įdomių žmonių, kai per kalėdas kiekvienoj vitrinoj milijonai kalėdinių papuošimų,  pramogos, niekada nenusimstantis šurmulys, ir žinoma NAKTINIS GYVENIMAS.... Ech, ir kas gali būt geriau už atostogas ten? Klubai, vakarėliai, nauji pažįstami, apsipirkinėjimai, kelionė apžiūrėt statulos, vaikščiojimai gatvėmis ir užvertus galvą dairymaisi į raižančius dangų pastatus, į įvairias reklamas ant jų sienų. Kai naktį eini gatve, visur groja muzika, važinėja mašinos, kai žmonės tiesiog atsipalaidavę.... Aš tikiu, kad artimu metu aš tai patirsiu.♥


2. PARIS. Turbūt labiausiai mane ten traukia eifelio bokštas, kuris visada primena romantiką. Kuri mergina nenorėtų stovėt su simpatišku vaikinu aukščiausiame eifelio bokšte, mielai šnekučiuotis ir leisti laiką drauge žiūrint į naktinio Paryžiaus lemputes...

3.LAS VEGAS. Nežinau kaip kitaip apbūdint, bet Las Vegas gerų vakarėlių, gerimų iki nepaėjimo bei nuodėmių miestas!!! Nuvykęs ten, privalai nuvykti į didžiulį vakarėlį bei pašėlti taip, kaip daugiau niekada gyvenime nepakartotum!


4.MIAMI. Nepaneigsiu, kad kartais labiau už viską noriu gulėt po saule Miami paplūdimį, žiūrėt į sexualius vaikinus, maudytis žydroj žydroj jūroj, bei tiesiog ilsėtis. O vakare vaikčioti Miami paplūdimio naktiniu smėliu, linksmintis su draugais ar turėt picniką su vaikinu.


5.TOKYO.  Ten nuvykt norėčiau turbūt dėl to, nes miestas taip pat niekada nemiega, o gal dėl to, nes visai kitas žemynas, bei visiškai kitoki žmonės.

6.LOS ANGELES. Paplūdimiai, miestas, populiariausi žmonės, populiariausi daiktai, HOLLYWOOD!!!!

7.LONDON. Kai Londono akis, dviaukščiai autobusai, telefonų būdelės, įvairūs žmonės bei visi kiti niekučiai, susideda - susidaro kažkas nerealaus..








No comments:

Post a Comment